maandag 2 februari 2015

Adieu Elite

Adieu Elite

Adieu Elite

De politici van de elite zijn in paniek. In rap tempo verspreidt de boodschap van Syriza zich door Europa. Een enkeling laat zich nog vangen door de woorden van de trojka en verwijt de Grieken dat ze de schulden aan de Nederlanders niet terug betalen. Welke schulden vraag ik dan aan deze mensen?
Als je nu nog steeds niet in de gaten hebt hoe de trojka werkt dan zul je het nooit begrijpen. De trojka haalt geld weg bij de grote groep, wij dus en sluist dit door naar de kleine groep, de elite dus. Dat spelletje hebben ze in alle Europese landen gespeeld, ook in Griekenland.
justiceiscoming
De gewone Griek op straat heeft nooit ook maar één euro ontvangen van de zogenaamde leningen en de trojka heeft nooit geld uit kluizen gehaald maar hebben die zogenaamde lening uit het niets gecreëerd, net als de bedragen die wij lenen voor onze hypotheken. Het geld is rechtstreeks naar de elitaire families en instituten gegaan terwijl de Griekse bevolking en alle Europeanen hiervoor moeten bloeden.
Het is zielig dat er nog steeds mensen zijn die dat niet zien en luisteren naar politici, bankiers en multinationals en zelfs voorspraak doen voor deze ratten door hun ongefundeerde meningen te verkondigen. In steeds kleiner wordende koortjes roepen ze nog steeds, wij willen ons geld terug? Zich niet beseffende dat ONS geld niet bestaat, dat ze de incassodeurwaarder van de elite spelen. Vergeef het ze!
De elite gebruikt de onwetendheid van gewone mensen om verdeeldheid te zaaien. Laat je niet bedotten door deze maffiosi in driedelige pakken! Zij zijn het die heel Europa in de ellende gestort hebben, zij zijn het die oorlogen dicteren en grote groepen mensen tegen elkaar op zetten in de hoop daar winst uit te behalen. Dat deden ze niet één keer maar talloze keren in verschillende oorlogen die allemaal gevochten worden door gewone burgers. Nooit door politici en multinationals en/of hun kinderen.
Maar zoals eerder gesteld, de geest is uit de fles!

working class
Gisteren was Madrid het middelpunt van een gigantische manifestatie tegen het establishment. Tienduizenden, zo niet honderdduizenden Spanjaarden gaven gehoor aan de oproep van Podemos ( wij kunnen ), een nieuwe politieke beweging, die net als het Griekse Syriza af wil van de jaknikkers in driedelig pak die enkel oog hebben voor de wensen van de elite. De boodschap van Podemos is duidelijk.
Pablo Iglesias, de leider van Podemos;
“We’re sending a message to Europe to Spain. Today is a day for change. It’s a battle between democracy and austerity, and democracy will win. We’re not here to protest. We’re here for change,”
“Wij sturen een boodschap aan Europa en aan Spanje. Vandaag is een dag van verandering. Het is een strijd tussen democratie en bezuinigingen en democratie zal winnen. Wij zijn niet hier om te protesteren, wij zijn hier voor verandering!”
Een 69 jarige gepensioneerde voegt er aan toe terwijl hij luistert naar Pablo, “wij zijn de politieke klasse zat!”
acceptingIglesias gaat verder;
“This is not about asking for anything from the government or protesting. It’s to say that in 2015 there will be a government of the people.”
“Dit is niet het vragen voor iets van de overheid of een protest. Dit is om te vertellen dat er in 2015 een overheid zal zijn van gewone mensen.”
“We want a historic mobilization. We want people to be able to tell their children and grandchildren: ‘I was at the march on 31 January that launched a new era of political change in Spain.’”
Wij willen een historische mobilisatie. Wij willen dat de mensen later kunnen vertellen aan hun kinderen en kleinkinderen: Wij waren erbij op die gedenkwaardige dag van 31 januari 2015 dat een nieuw politiek tijdperk inluidde voor Spanje.”
In de tussentijd probeert de oude politieke garde te redden wat er te redden valt met de vertrouwde retoriek.
“If 2014 was the year of recovery, 2015 will be the year that the Spanish economy takes off,”zei de minister president Mariano Rajoy afgelopen maand.
2014 was het jaar van herstel, 2015 zal het jaar zijn dat onze economie echt van start gaat.”
Woorden die weinig tot geen gehoor vinden onder de bevolking.
Het lijkt erop dat de oude politieke garde hun biezen kan pakken. Dat straks met de vele verkiezingen in Europa in vele landen dit soort bewegingen de oude politieke elitaire garde in de pan zal hakken. Dat de fictief gecreëerde schulden door geen enkel land nog betaald zullen worden. Daarmee zal een einde komen aan de onderdrukking van de massa en kunnen landen hun eigen geld gaan maken op basis van waardevaste metalen en zijn criminele tools zoals inflatie verleden tijd. Zoals ook voorgesteld is in ons eigen land middels het burgerinitiatief over de geldcreatie, onsgeld.
Op de website van onsgeld heb ik dan ook via een reactie gevraagd of er al plannen zijn om deze nieuwe bewegingen in Europa te contacteren en deze ontwikkeling gelijk te schakelen in heel Europa. De insteek van de verschillende bewegingen hebben allemaal eenzelfde uitgangspunt.
fuck illuminati
Nu vragen mensen zich nog af wat dan te doen met de bestaande schulden en dat is precies waarom ik bovenstaand verzoek gedaan heb. Als alle bewegingen op de hoogte gebracht worden van de manier waarop de schulden in Europa tot stand gekomen zijn dan zullen ze stuk voor stuk begrijpen dat deze schulden feitelijk niet bestaan. Dat er aan geen enkel ander land geld gegeven hoeft te worden omdat het geleende geld nooit bestaan heeft. Als dan ook nog alle landen hun eigen geld gaan maken dan verliest de trojka instant haar macht. Hun geld is namelijk fiat gebaseerd geld en het geld dat de nieuwe overheden maken is op waarde metalen gebaseerd geld en dus echt iets waard. Je kon aan het smoelwerk van Dijsselbloem van de week in gesprek met de Griekse minister van financiën zien dat hij en zijn bendeleden de bui al zien hangen.
De nu nog collaborerende media doet verwoede pogingen de mensen bang te maken en te houden in de hoop dat ze zich tot de overheden richten en smeken om hulp. Het is een enkeling die daar nog in trapt. Help de mensen die nog steeds niet zien wat er speelt, veroordeel ze niet. Er was immers een tijd dat jij en ik ook niet wisten hoe de vork en in de steel stak.
Adieu elite!