vrijdag 20 maart 2015

Ufo's en de Ruimtemensen: Hier om ons te helpen. (Gerard Aartsen)


Het laatste boek van Gerard Aartsen ontrafelt de feiten achter de UFO-mythes tegen de achtergrond van de ongekende veranderingen die de wereld momenteel overspoelen, en werpt zo een heel nieuw licht op de discussie over denrealiteit van UFO's en de bezoekers uit de ruimte. Nadat de eerste contactees van de jaren '50 genadeloos waren gehekeld door een georganiseerde desinformatiecampagne, werd door candestiene overheidsagentschappen in samenspel met de media zorgvuldig een nieuwe context gecreëerd, met als enig doel de buitenaardse aanwezigheid boosaardig of lachwekkend voor te stellen.
En terwijl de ervaringen en boodschappen van de oorspronkelijke contactees inmiddels grotendeels zijn vervangen door angstaanjagende speculaties als gevolg van de decennialange geheimhouding en daaruit voortgekomen complottheorieën, laat de auteur door een synthese van de spirituele en praktische kant van het UFO-verschijnsel zien dat hun boodschap van hoop nu relevanter is dan ooit.
Op basis van historische verslagen, documentaire bewijzen en getuigenissen van vroege en hedendaagse contactees in het licht van de Wijsheidsleringen, onthult dit boek de geduldige en aanhoudende inspanningen van de ruimtemensen om contact te leggen met de aardse mensheid. Tegelijkertijd toont het de ware reden voor hun aanwezigheid: om de mensheid in deze historische overgangsperiode bij te staan door ons te laten delen in hun wijsheid en technologische kennis. 
Volgens de auteur kan de boodschap uit de ruimte worden samengevat als:
"Het Leven is Eén, dus leef als één ... of ga ten onder."
Gerard Aartsen (M.Ed.) is al meer dan 30 jaar student van de Oude Wijsheid.
Zijn jarenlange research heeft geresulteerd in het online naslagwerk Our Elder Brothers Return - A History in Books.
Als oudgediende in het wereldwijde netwerk van vrijwilligers die de informatie afkomstig van Benjamin Creme verspreiden, schrijft hij geregeld bijdragen over de buitenaardse aanwezigheid op Aarde voor het maandblad Share International.
Hij is ook een veel gevraagde gast in internationale radioprogramma's over UFO's en aanverwante verschijnselen en geeft lezingen in binnen- en buitenland.

Geen opmerkingen :

Een reactie posten