dinsdag 29 september 2015

30 september From the Unseen Worlds met Elisa Namaste



21:00 uur From the Unseen Wolrds wit Elisa Namaste.
Presentatie : Jeroen Ghuijs
Gast              : Elisa Namaste (Link Facebook)
Taal               : Deze keer in het Engels.
Elisa is helderziend, helder voelend, een genezer en intuïtief spreekster. Elisa is geboren met deze vermogens en is pas 25 jaar oud. Boeken lezen doet ze niet, ze, kijkt geen TV en weet eigenlijk helemaal niet zo veel, maar  ze heeft een antwoord op alles. Zoals als ze zelf zegt: “Niets wetend en alles wetend ligt heel dicht bij elkaar. Wanneer er een vraag is, wordt het antwoord in mijzelf getoond. Ik zie het en ik voel het.”

Woensdagavond is Elisa dus te gast bij mij in From the Unseen Worlds en jullie zij nu al vrij om vragen aan haar te stellen waarop zij zelf zegt het antwoord te krijgen, Stel je vragen op info@findingvoicesradio.com en je vraag zal behandeld worden tijdens de show.

Elisa is hier op aarde om de mensen te laten weten dat ze vrij zijn. We mogen het lijden achter ons laten en gelukkig zijn. De aarde zal weer zijn zoals in de hemel en dat mogen we vieren. Het leed wat zich op dit moment nog afspeelt in de wereld zal verdwijnen wanneer we in liefde gaan creëren wat ons gelukkig maakt. Wij zijn scheppers en wij zijn bij machte om een wereld te scheppen zoals wij die willen. Wij zijn altijd scheppers geweest, alleen hebben we ons lang niet gerealiseerd hoe machtig we daarin zijn. De verwarring over wie we zijn heeft zich gereflecteerd in de wereld zoals die was. Dat is nu voorbij. De tijd van herinneren wie we zijn is aangebroken. We mogen weer naar huis en onze essentie voelen.



Listen to / Te beluisteren op: 

http://www.findingvoicesradio.com/
http://tinyurl.com/tunein-finding-voices
http://www.united-lightworkers.be/
http://www.goldenawareness.net/
http://finding-voices.blogspot.nl/

Er is ook een live chat ter ondersteuning van de programma's voor interactief contact met de programmamakers.

Chatbox meld je eenmalig aan ivm jouw en onze privacy.

zaterdag 26 september 2015

Volle maan en maansverduistering 28 september 2015

In deze tijd wordt de tweede grote oogst binnengehaald. Het groei- en rijpingsproces is afgerond en de vruchten zijn klaar om te worden geplukt. In het gevormde zaad zit de onsterfelijkheid besloten en dit zal weer nieuw leven brengen in de lente. Als iets op een hoogtepunt is, is er een ommekeer op komst. Op 23 september is de herfstequinox en zijn dag en nacht even lang. Daarna zullen de dagen korter worden. De energie van de natuur en de Aarde zal zich daarna meer en meer naar binnen keren, klaar voor een welverdiende rust.
Zie wat jij hebt bereikt door je inzet de afgelopen maanden. Vier je oogst en je successen, wees dankbaar. Sla op wat je wilt meenemen en verder laten uitgroeien. Je ervaringen en dat wat je hebt opgebouwd zijn het zaad dat jij meedraagt en in een volgende periode kan ontkiemen. Daarin ligt jouw onsterfelijkheid besloten. Laat los wat jou niet meer dient en wat je bent ontstegen. Ook voor ons is dit een tijd om meer en meer naar binnen te keren. De herfst is een goede tijd voor lange-termijnplannen. Het thema bij deze maan is: loslaten en onsterfelijkheid.

woensdag 16 september 2015

24 september - In Conclaaf met Robbert van den Broeke Live bij Sundancer


Heb je altijd al een live radio uitzending willen meemaken?
Actief deelnemen als publiek? Zien hoe het achter de schermen er aan toe gaat? 

Geef je dan op voor de Live uitzending van Finding Voices locatie Staionsweg 43, 3331LR Zwijndrecht.

Presentatie : Jeroen Ghuijs
Gast              : Robbert van den Broeke
Het is niet zomaar dat u en de andere dimensies elkaar opzoeken. Alles heeft zo zijn reden in het leven. Probeer u volledig open te stellen vanuit uw hart en probeer vanuit een liefdevolle houding het subtiele toe te laten. Wees dankbaar voor wat u mag ervaren en dank God voor elke dag dat u mag bestaan. Weet dat uw bestaan een eeuwigheid kent en laat toe wat mag gebeuren en geef de spirituele energieën kans om u te bereiken. Het zal u raken, uw leven intens verrijken en u anders in het leven doen staan. Het kan u helpen zich in stilte op mij in te stellen. Ik neem u mee in mijn wereld en wens u veel liefdevolle en spirituele ervaringen toe. ben je nieuwsgierig: http://www.robbertvandenbroeke.nl/ en kom vanavond luisteren.Heb je vragen , meld je ook aan op de chat en maak even éénmalig een account aan op de Chatbox

zondag 13 september 2015

CHAAS schrijft brief aan de Paus Franciscus en 4000 anderen


CHAAS (website)Zijn naam is CHAAS, geboren 13-04-1954. In 1983 is hij in Indonesië benaderd door de Engel Michaël en de Engel Gabriël en de profeten en is hij ingewijd in het Goddelijk plan voor de aarde.
Om het Goddelijk plan in werking te stellen is vanuit GOD de oude/nieuwe energie in werking gesteld met het doel om nieuwe ervaringen te verkrijgen in de aardse wereld en daarna de nieuwe ervaringen om te zetten in aards weten/kennis.
Met dit nieuwe weten/kennis kan men de nieuwe methode van dit aardse denken neerzetten in nieuwe tastbare aardse resultaten.
De basis van alles is dat de mensen bewust worden van positieve en negatieve energie. Om een zuiver beeld te krijgen en/of te ontvangen moet men in gedachten met GOD in contact treden.
Ondergetekende CHAAS is een medium die in vol bewustzijn in contact staat met de goddelijke dimensie om het gezamenlijk Goddelijk universeel plan in werking te stellen.
Mensen die ingewijd willen worden in deze Goddelijke energie kunnen in een versneld proces bewuste inzichten krijgen en daarna vanuit de Goddelijke dimensie nieuwe aardse resultaten in werking stellen vanuit het Goddelijk algemeen plan voor de aarde.

woensdag 9 september 2015

9/11 In Conclaaf voor het eerst Live met publiek bij Sundancer.nl Toegang GRATIS

11 september dus In Conclaaf Live in Zwijndrecht bij Sundancer
              
9/11 Even iets om bij stil te staan,  het is inmiddels 14 jaar geleden en de leugen woed nog steeds voort, nieuwe aanslagen worden ons voor de neus gehouden met als oorzaak terrorisme, we kijken er naar en het gros geloofd gewoon wat het ziet, zelfs wanneer er duidelijk uitgelegd wordt dat wat je gezien hebt helemaal niet kan.Deze uitzending van In Conclaaf stond als eerste gepland bij Sundancer.nl en viel toevallig op 9 september.Toen we ons dat realiseerden was de keuze snel gemaakt over het onderwerp.We hebben Albert Toby uitgenodigd om zijn visie op 9/11 te geven en heeft dat met een positieve reactie beantwoord.
Deze keer dus een In Conclaaf op Locatie in Zwijndrecht en mét publiek, toegang is gratis dus wie er bij willen zijn gelieve dit wel even schriftelijk te melden via mail op info@findingvoicesradio.nl je krijgt dan een persoonlijke uitnodiging voor dit evenement.Sundancer beschikt over ruime eigen parkeergelegenheid en ligt tegenover het Station Zwijndrecht dus makkelijk bereikbaar én gratis parkeren voor iedereen.

Workshops Bewustzijn, Bewustwording en Spiritualiteit.bij Sundancer in Zwijndrecht


We zijn allemaal op weg en wereld is snel aan het veranderen.
We horen steeds nieuwe informatie en weten steeds meer over:
Voeding ,Vaccinaties , Onze Denkwijzen ,
Healing , Activatie, Channeling.
Wie weet er in deze wirwar van adviezen en zienswijze nog raad mee,
en weten we allemaal wel wat we doen?
Wie of wat volgen we , waarom? , en is dat wel verstandig?

Deze vragen én antwoorden worden behandeld in de workshop Bewustwording en Spiritualiteit. Samen met jullie gaan we deze onderwerpen doornemen en wat dat allemaal betekend.
De workshop zal bestaan uit 8 wekelijkse bijeenkomsten en vinden een aanvang op 14 september bij Sundancer.nl in Zwijndrecht.


dinsdag 8 september 2015

Nieuwe maan en zonsverduistering 13 september 2015

Wanneer de Maan tussen de Aarde en de Zon in schuift, is er sprake van een zonsverduistering: ze blokkeert de zonnestralen voor de Aarde en krijgt zelf de volle lading. Hierdoor is de Maan tijdelijk aan de hemel te zien. Je kunt het zien als een nieuwe maan met een extra sterke invloed.
Zonsverduisteringen geven ook een nieuw begin aan. Er komt nieuwe kosmische energie binnen en een nieuw thema wordt geactiveerd. Wat zijn jouw wensen? Juist als je je bewust bent welke thema’s er rond de tijd van de verduistering bij je spelen, wat er ineens in je omgaat, wat je gevoelens, inzichten of gedachten zijn, krijg je een idee over wat er het komende half jaar kan spelen in jezelf en om je heen.
Deze gedeeltelijke zonsverduistering vindt plaats op 13 september rond 8:54 uur maar is in Nederland en België niet zichtbaar.

maandag 7 september 2015

France Declares All New Rooftops Must Be Topped With Plants Or Solar Panels

A new law recently passed in France mandates that all new buildings that are built in commercial zones in France must be partially covered in either plants or solar panels.

Green roofs, as they are called, have an isolating effect which helps to reduce the amount of energy needed to heat a building during the winter or cool it in the summer. They are capable of retaining rainwater and reducing problems with runoff, and also offer birds a place to call home in the urban jungle.

French environmental activists originally wanted to pass a law that would make the green roofs cover the entire surface of all new roofs.

However, partially covered roofs make for a great start, and are still a huge step in the right direction.

Some say the law that was passed is actually better, as it gives the business owners a chance to install solar panels to help provide the buildings with renewable energy, thereby leaving even less of a footprint.

Green roofs are already very popular in Germany and Australia, as well as Canada’s city of Toronto! This  by-law was adopted in 2009, by the city of Toronto which mandated green roofs on all new industrial and residential buildings.

See also: This Woman’s Documentary Of Air Pollution Goes Viral In China, Gets Banned By The Government

Benefits of Green Roofs

There are so many benefits to green roofs. Here are just a few:

Adding natural beauty and major aesthetic improvement to buildings, which in turn increases the investment opportunity.
Helping contribute to landfill diversion by prolonging the life of waterproofing membranes, using recycled materials, and prolonging the service of heating, ventilation, and HVAC systems through decreased use.
Green roofs assist with storm water management because water is stored by the substrate, then taken up by plants, and thus returned to the atmosphere through transpiration and evaporation. They also retain rainwater and moderate the temperature of the water and act as natural filters for the water that does run off. They delay the time at which runoff occurs, which results in decreased stress on sewer systems during peak periods.
The plants on green roofs do a great job of capturing airborne pollutants and other atmospheric deposition. They can also filter noxious gasses.
They open up new areas for community gardens, commercial and recreational space in busy cities where this space is generally quite limited.
France is definitely on the right track, but it should be a mandate that all new buildings being built in North America, and even worldwide, adopt this amazing idea to reap all of the potential benefits.

See also: Ideas on raising environmentally-conscious kids

zondag 6 september 2015

Belasting op Flessenwater ? wordt bekend op Prinsjesdag

© Juglen Zwaan aHealthylife.nlBeste lezer,
Het kabinet wil flessenwater extra gaan belasten. RTL nieuws heeft deze week de hand weten te leggen op enkele stukken voor Prinsjesdag. Daaruit blijkt dat de overheid de gaten in de begroting wil dichten door de belasting op water, frisdrank en vruchtensap flink omhoog te schroeven. Gezonde dranken worden zo een stuk duurder. Is dat wel zo handig?

Veel mensen tanken over de grens. Moeten we straks ook onze gezonde producten over de grens kopen? Ik heb het altijd vreemd gevonden dat cola vaak goedkoper is dan jus d'orange of spa rood. Om cola te maken zijn veel meer handelingen nodig dan bij een flesje water met spa blauw. Bij de Burger King kost 0,75 liter cola op dit moment € 2,50, terwijl 0,5 liter water € 2,25 kost. Cola is dus als je het per liter bekijkt verreweg het goedkoopst.

zaterdag 5 september 2015

De bijzondere Eclipsen van September 2015

Geschreven door: Manuela van der Knaap 

Dit is een publicatie van Adviesbureau Manuela van der Knaap www.inzichten.com 0252-521882


Publicatie datum: 04-09-2015

Eclips www.inzichten.comIn september 2015 kunnen we een speciale zonsverduistering meemaken die samenvalt met het afsluiten van het Lam jaar en ook nog de laatste ‘bloedrode’ Maansverduistering. In dit artikel vind je uitleg over alle bijzondere fenomenen die samenvallen met de eclipsen van september. Beide verduisteringen markeren voor de wereld en voor de financiële markten speciale momenten in de tijd en vallen nu dus samen in de maand september. Het doel van deze speciale verduisteringen is het brengen van rechtvaardigheid, vrede en verbinding. In dit artikel kun je lezen over de effecten voor jou persoonlijk en voor de wereld. Weet dat de toekomst niet vaststaat. Het is wat je er zelf van maakt. Daarom geef ik je vooral overzicht van alle informatie en van het innerlijke proces, zodat je voor jezelf inzicht krijgt in de processen en achtergrond van de situatie. Blijf altijd voelen voor jezelf wat wel en niet met jou resoneert. De informatie van deze eclipsen werkt jaren door, maar is ongeveer een half jaar zeer actueel.