woensdag 6 april 2016

Referendum Oekraïne en de Panama ‘toilet’ papers



06APR
1panamaIdiote tijden: ridicule propaganda, belastingschandalen, maffiapraktijken & corruptie en incompetente overheidsfiguren die alleen maar ‘geschokt’ kunnen zijn over doofpotterige zaken die steeds meer naar buiten druppelen en die ze al lang (hadden kunnen en anders vooral hadden ‘moeten’) weten. Hoe lang schrijven wij al over dit soort zaken; misschien moeten ze ons wat meer gaan volgen! Wanneer gaat het volk de touwtjes in handen nemen in plaats van massaal de loonslaaf te spelen van de psychopathische ‘meesters’?
Ik schreef onlangs al dat je je longen uit je lijf zou lachen als het allemaal niet zo zuur was. En zoals ik ook al opmerkte is het opvallend te noemen dat Vladimir Poetin in de mainstream media overal aan kop gaat in de ‘Panama toilet papers’ als het gaat om belastingfraude terwijl die ene belangrijke zin in diezelfde artikelen -tussen neus en lippen door- je laat begrijpen dat hij zelf helemaal niet in de 11,5 miljoen documenten voor komt. Als je verder gaat spitten zie je vooral de vijanden van het gekaapte westen die eruit gelicht worden. Ik schreef dan ook al […]’maar namen waarover we nog het nodige verwachten te horen te krijgen, zie je nog niet direct genoemd worden[…].  Ook zeer merkwaardig en opvallend.  Wel zie je dat er hier en daar melding wordt gemaakt van het feit dat de komende maanden meer namen -ook Nederlandse- zullen worden vrijgegeven.
Ook de buitenlandse ‘collega’s van de alternatieve media’ is deze nieuwe ‘valse vlag’ opgevallen. Er wordt zelfs gesproken van ‘weapons of mass disinformation’. Humor muss sein!  Het onderzoek is gedaan als een ‘special project’ door The International Consortium of Investigative Journalists (ICIJ). Als we kijken waar de financiering van dit ‘project’ vandaan komt, zien we een paar klinkende namen die we al vaker hebben gehoord:
  • The Goldman-Sonnenfeldt Foundation – (van Goldman Sachs).
  • The Ford Foundation – Je kent hem vast nog wel: Gerald Ford; Nazi collaborateur.
  • Open Society Foundation – Opgericht door -ja die weer- miljardair George Soros.
  • The Rockefeller Brothers Fund en Rockefeller Family Fund
  • The Carnegie Corporation of New York – (zie nog maar eens de documentaire van James Corbett over ‘Big Oil‘ die ik van Nederlandse ondertiteling heb voorzien, en waarin je ook ziet hoe Rockefeller vanaf dag één de boel heeft belazerd en daarmee de hele geschiedenis van de mensheid heeft bepaald -en verdraaid- tot op de dag van vandaag).
  • W K Kellogg Foundation (denk hierbij meteen ook maar aan Monsanto, Rockefeller, Gates, want die willen allemaal graag voor goede voeding gaan, nietwaar?) [Kuch!]
Als je dan ook nog ziet dat de verslaggeving bij het Financieel Dagblad vandaan komt (= Telegraaf, in onze kringen ook wel Telegraf genoemd) dan krab je je toch ook wel even op je hoofd. Juist die krant zou ineens de waarheid gaan brengen? Slechts een paar pagina’s van de 11,5 miljoen, want de rest ligt nog in de kluis. Eeh… wacht eens? Laten we deze eindjes eens aan elkaar knopen, zodat er weer nieuwe vragen rijzen:  hoe chantabel ben je als je weet -als belastingontduiker die graag Puppet on a stringconstructies creëert en zeker in ons belastingparadijs– dat al jouw gegevens in handen zijn van de NWO-kliek en dito handlangers, en ze gaan ook nog dreigen dat er in de komende maanden meer namen worden vrijgegeven? Mogelijk dus ook die van -zoals genoemd- westerse én Nederlandse fraudeurs uit de politiek, staatshoofden (hebben wij hier niet zo iemand die met Shell te maken heeft?) en ‘miljardairende zakenlieden’ van een dubieus kaliber?  Als je daar zo bang voor bent dat dat naar boven komt, ben je dan niet de ‘puppet on a very, very thin and fragile string’ geworden? Er is niet eens een schaar nodig om het door te knippen; een stukje copyright in ‘hun eigen (geconfisceerde) corporate media’ is genoeg!
En als je dan uit een land komt waarvan staatsomroep NOS over een ‘democratisch referendum‘ durft te koppen:“In Brussel vraagt men zich af wat de Nederlanders bezielt” en ook dit nog meent te moeten publiceren “Zij snappen niet dat uitgerekend de Nederlanders zich laten misleiden door de propaganda van Poetin“, dan zakt je broek wel in hele kleine reepjes van je gat af. Gebeurde dat maar eens bij de keizer!  Maar degenen die nu in hun hemd dreigen te staan zullen onmiddellijk uitvoeren wat hen door de kwaadaardige monsters van de grote banken (in samenwerking met de inlichtingen- en veiligheidsdiensten) wordt opgedragen. Een beetje chantabel ben je dan wel, is het niet?
Premier Sigmundur Gunnlaugsson van IJsland is inmiddels toch maar afgetreden na alle protesten, schrijft de pinokkio-omroep.  Ook wel weer merkwaardig en toevallig; hij is een van de grootste vijanden van de ‘powers that (must not) be’. Heeft hij niet afgelopen jaar een heel regiment bankiers -die de economie naar de filistijnen hebben geholpen- achter slot en grendel gezet? Iets dat ieder land zou moeten doen. Maar Gunnlaugsson laat inmiddels zelf weten dat hij niet afgetreden is en trots is op het gevoerde beleid!
IJsland premier niet afgetreden

Het is nu toch wel duidelijk dat hier een heel sinister spel wordt gespeeld. En de leden in ons ‘kabinet’ (kabinet betekent toevallig ook ‘kast’) die wij betalen om ons te vertegenwoordigen, buitelen in één week tijd als kleuters over elkaar heen omdat ze ‘geschokt zouden zijn over de Panama toilet papers’.
Vandaag lezen we namelijk wederom zoiets in het nieuws: “Kamer geschokt over meldingen seksueel misbruik op scholen”. Ach, ga weg…! Het gebeurt gewoon om jullie heen, maar dat is een doofpot gestopt die zo groot is als de Hondsbossche en Pettemer zeewering bij elkaar. Vergeten? Of heet zoiets dissociatie? Zie het interview met de dappere advocaat Adèle van der Plas nog maar eens, die geen blad voor de mond neemt als ze het in dit geval alleen nog maar over het ministerie van Justitie heeft.
Waar de Kamer allemaal geschokt over is, kun je eenvoudig hier op Google zien in één oogopslag. Maar weet je waar ik geschokt over ben? Dat we overgeleverd zijn aan de maffia en dat we geleid worden door een stelletje EU-marionetten, terwijl we gewoon weer voor de TV gaan zitten omdat we morgen -eveneens ‘gewoon’- massaal aan de slavenarbeid gaan om hun praktijken weer wit te wassen!
Het wachten is op de volledige onthullingen (full disclosure) door de mensen die zich dag en nacht inzetten voor het ‘afschaffen Referendumvan deze bizarre slavernij’ en mark my words: het blijven spannende tijden, want ongewild en onbedoeld hebben die nu wel een mooie voorzet gekregen!
Ondertussen ligt mijn ‘Nee-stem’ reeds op de bodem van de stembus.

© Irma Schiffers
Bronnen:

Alle artikelen op deze site worden belangeloos geschreven ten bate van ‘hue-manity’ en mogen gerepubliceerd worden, mits de bronnen worden gerespecteerd.

Geen opmerkingen :

Een reactie posten