maandag 27 juni 2016

Einde EU in zicht?

© Irma Schiffers 26 juni 2016

Tweede referendumBrexit leidt tot verval EU, zegt Soros

Grote verdeeldheid: voor-en tegenstanders van Brexit

brexit2Er is veel rumoer in de wereld vanwege Brexit en nu al begint het aloude liedje zichzelf te herhalen dat er een tweede referendum over moet worden gehouden. Argumenten zijn onder andere:
  • de ‘Brexit-stemmers’ zullen over een paar jaar spijt hebben en anders willen stemmen vanwege de financiële malaise
  • er is een petitie over het internet gegaan voor een hernieuwd referendummet bijna 1,5 miljoen handtekeningen
  • volgens de initiatiefnemers moet bij zo’n referendum driekwart van de kiesgerechtigden stemmen en minimaal 60% halen, in dit geval was de opkomst ‘maar’ 71%
  • Veel Brexit-stemmers zouden al spijt hebben
We konden al verwachten dat de elite, die al vanaf de tweede wereldoorlog hebben bekokstoofd dat op weg naar de NWO er één Europa moet komen, omdat dat gemakkelijker te besturen is door de bankiers dan allerlei soevereine landen, het hier niet bij zou laten zitten. Op deBilderberg-bijeenkomst stond Brexit hoog op de agenda. Maar men slaapt lekker door en lijkt niet te zien welk groot gevaar er voor de mensheid dreigt. Het contante geld is langzaam maar zeker al overal aan het verdwijnen -ook een heel gevaarlijke ontwikkeling die ons laatste stukje vrijheid af zal nemen- en vervolgens kun je alleen nog maar alles via de ‘banksters’, lees ‘de gangsters’ regelen. Volledig traceerbaar en alleen met een microchip kun je straks nog aan je boodschappen komen. Dus massaal aan ‘De Florijn’ zou ik zeggen, gratis, voordelig, volledig rentevrij lenen en alles gaat buiten de banken om! Een geldsysteem van de mensen zelf.
De ‘powers that be’ steken hun plannen niet onder stoelen of banken, maar aangezien de corrupte mainstream media dit niet aan je neus gaat hangen, is het blijkbaar ook voor de schapen nog steeds niet waar.
Dat er een financiële crisis komt weten we al langer. Met of zonder Brexit, maar nu hebben de machthebbers een stok om mee te slaan. Tevens is het een mooie gelegenheid om de rest van Europa te waarschuwen: dit is wat er gebeurt als je eruit wilt stappen. Er wordt door een kleine groep weer flink verdiend aan de val van the Pound; die speculeren erop los.
De Volkskrant doet met het zaaien van angst een duit in het zakje door George Soros te citeren, die we kennen als een zeer gevaarlijke Rothschild-bankier en o.a. als de ‘sluwe vos’ die achter de vluchtelingencrisis zit:
George Soros: Brexit leidt tot verval EU
[:…]De Britse keuze om de Europese Unie te verlaten leidt tot een onomkeerbaar verval van de EU. Dat heeft de financiële investeerder en filantroop George Soros zaterdag gezegd. Hij is er bovendien van overtuigd dat de uitkomst van het referendum het land zal beschadigen, maar dat men uiteindelijk zal inzien dat een Brexit de verkeerde keuze is.
‘De economie van Groot-Brittannië zal er uiteindelijk onder lijden. De Britten kunnen dat al op korte termijn gaan voelen’, aldus de miljardair van Joods-Hongaarse afkomst in zijn column op de financiële website Project Syndicate.
Soros verwierf in 1992 wereldfaam toen hij het Verenigd Koninkrijk dwong de koppeling van het pond aan andere Europese munten los te laten. Met de speculatie op een waardedaling van het pond verdiende de belegger een fortuin.[…]
Het is te hopen dat de Britten nu door durven te zetten en dat de bevolking in de andere Europese landen ook op de barricades gaan, tenslotte luidt het spreekwoord ‘als er één schaap over de dam is…’.
Uit een eerder artikel van de Sunday Express, die de Nederlandse Telegraaf citeerde na een onderzoek onder de lezers, bleek dat 9 van de 10 Nederlanders een referendum wil over Nexit.
Eén vandaag interviewde Thierry Baudet van de partij ‘Forum voor Democratie’, een fel voorstander van een Nexit en Forum-voor-democratie-2015-Thierry-Baudet-screenshot-777x437initiatiefnemer van het referendumover de handelsovereenkomst met Oekraïne. Hij zegt o.a. in dit interview over de EU en de onmogelijkheid om deze te hervormen:
[… wat je krijgt daar (in de Europese Unie, red.) is een machtsvacuüm, dat is een oude truc natuurlijk, ‘verdeel en heers’, waardoor de technocraten het uiteindelijk voor het zeggen hebben. Dat is ook de grondslag geweest van de EU. De EU is ontwikkeld om democratische politiek onmogelijk te maken. Dat is de hele filosofie ervan…]
De interviewer merkt op dat het ‘eigenlijk best wel handig is om zonder paspoort te kunnen reizen’. Mijn hemel, hier hebben we het ultieme non-argument van de diepste slapers. Om te beginnen mag je zonder paspoort niet eens de deur uit en ten tweede ben je met die chip die in je paspoort zit volledig traceerbaar, altijd en overal. Althans diegenen die hun paspoort nog niet in de magnetron hebben gelegd om die chip uit te schakelen. Bovendien zou zoiets geen reden hoeven zijn om je volledige vrijheid op te geven en je over te leveren aan de autocraten. Zie hier dat hele interview.
En dan hebben we ook nog David Icke -ex-BBC verslaggever, tegenwoordig auteur- die in zijn vele boeken en zijn lezingen sinds 1990 alles letterlijk heeft beschreven wat er nu volop aan het gebeuren is, alsmede wat het einddoel is. Zijn waarschuwingen zijn niet van de lucht en blijken ook steeds vaker terecht, waardoor zijn lezingen in de hele wereld steeds meer worden bezocht waardoor hij niet alleen het Wembley-stadion volledig uitverkocht wist te krijgen.
Zo is één van zijn vele boeken The Biggest Secret’ de moeite van het lezen waard. Daar staat alles in beschreven wat er gebeurt en hoe dat hele plan tot stand is gekomen. Zelf is hij een Brit en hij is uiteraard een groot pleiter voor een Brexit en in zijn wekelijkse video vertelt hij nu hoe blij hij is met deze overwinning, maar vooral geeft hij aan dat dit pas een eerste stap is die nog veel moed en doorzettingsvermogen zal vragen. Ook schetst hij de vervolgstappen van de elite en zoals hierboven beschreven staat is dat inderdaad ook nu alweer het scenario dat zich aan het ontvouwen is. Ik heb deze video vertaald en ondertiteld omdat het zeker de moeite waard is om zijn visie hierover te horen.
De video duurt 28 minuten.
(Zet de ondertiteling desnoods even aan onder het beeld als deze niet vanzelf verschijnt).
© Irma Schiffers

Geen opmerkingen :

Een reactie posten