woensdag 13 juli 2016

Chemtrails en geoengineering erkend en bekend!


© Irma Schiffers 12 Juli 2016
Chemtrails.
Geoengineering.
Solar Radiation Management (SRM).
En zo kunnen we nog wel even doorgaan met terminologie waarmee we die smerige irritante strepen in de lucht aanduiden. Met als tegenargument: ‘het zijn gewoon contrails’. Vooral weermannen en vrouwen zijn zo geïndoctrineerd dat ze nu al verhalen gaan verzinnen bij het weerbericht over luchtvochtigheid en andere natuurlijke oorzaken. Maar helaas, contrails hebben te maken met luchtvochtigheid en die verdwijnen na een aantal seconden. Dat de lucht vergeven wordt van de chemicaliën, die volgens eerlijke en waarschuwende wetenschappers -die overigens meestal kort daarop geen last meer hebben van die zooi omdat ze ónder de grond liggen- is voor steeds meer mensen wel duidelijk geworden.

Zo heeft  bijvoorbeeld Dr Matthew Watson van de Universiteit van Bristol de Daily Mail al eens verteld dat hij‘doodsbang’ is voor veel van de “geoengineering”-projecten die momenteel worden uitgevoerd om de door de mens veroorzaakte klimaatverandering tegen te gaan. Hij werkt aan een 2,8 miljoen dollar weer-manipulatie-project, waarvan hij zelf zegt doodsbang te zijn.
Voor alle ontkenners en degenen die ze niet eens kunnen waarnemen (cognitieve dissonantie) heb ik nu dit artikel in elkaar gezet. Afgelopen week was ik tussendoor maar weer eens bezig met het vertalen van een video, dit keer wederom van James Corbett, die in gesprek is met Peter A. Kirby. Peter Kirby heeft na uitgebreid onderzoek een boek uitgebracht, getiteld ‘Chemtrails exposed; A new Manhattan Project.”
In deze video zie je ook John Brennan van de CIA die er gewoon openlijk over spreekt. Hij is er zelfs blij mee. Het gaat immers de opwarming van de aarde tegen (hoax!)  Peter Kirby legt onder andere uit wat de New Manhattan Project is. Deze video is dus nu voorzien van Nederlandse ondertiteling.(34’00”)
Ook kreeg ik twee korte nieuwe video’s toegestuurd die zeker de moeite waard zijn om te bekijken en te beluisteren. Eén laat een gesprek horen van een bezorgde burger met een van onze volksvertegenwoordigers van de landelijke SP, terwijl ze openlijk toegeeft dat Geoengineering bestaat, ‘dat is alom bekend’, zegt ze. ‘Maar we gaan ervan uit dat dit op zeer beperkte schaal gebeurt’. Eeh.. ? Luister zelf en huiver!
De derde video is van een andere bezorgde burger en onderzoekster die aangifte heeft gedaan bij de politie. De  agent is kwestie is er net zo bezorgd over en houdt de aanklacht dan ook nauwlettend in de gaten. Ook dit gesprek kun je beluisteren op de onderste video.
De laatste twee video’s zijn voorzien van Engelse ondertiteling, en de tweede video is dan ook al geplaatst bijDane Wigington van Geoengineering Watch.com
Kijk- en luistervoer genoeg voorlopig. Als je er nog meer van wilt weten, kun je ook nog even alle andere eerdere artikelen bekijken met ondertitelde video’s. Kortom: vluchten kan niet meer.
Ontkennen ook niet!

James Corbett in gesprek met Peter A. Kirby (34’00”)


Bezorgde burger in gesprek met milieu-vertegenwoordiger SP


Gesprek van een bezorgde burger met de politie over haar aangifte




Geen opmerkingen :

Een reactie posten