vrijdag 30 december 2016

vanavond 21:00 Kwantpunt met Gerard Aartsen

In gesprek met Gerard Aartsen over zijn boek George Adamski - Gezant van de RuimtebroedersIn zijn boek biedt Aartsen een uniek overzicht van Adamski’s lering die op indringende wijze laat zien dat hij zijn tijd ver vooruit was, getuige het groeiende besef van de noodzaak om het milieu te beschermen en blijvende oplossingen te vinden voor het aanhoudende probleem van sociaal en economisch onrecht in een wereld van overvloed.
Dit boek citeert, waar mogelijk, Adamski’s eigen woorden en toont aan hoe zijn werk als voorbode van de Ruimtebroeders en hun leringen nauw aansluit bij de leringen van de Oude Wijsheid, zoals door de eeuwen heen overgeleverd door de Oudere Broeders van de mensheid – de Meesters van Wijsheid bij wie Adamski als tiener studeerde. Hiermee plaatst dit boek zijn missie in een context die nog breder is dan zijn aanhangers konden bevroeden.


Gerard Aartsenis ruim 30 jaar student van de Oude Wijsheid. Zijn onderzoek naar de leringen van de Meesters van Wijsheid resulteerde in een uitgebreide catalogus die hij online heeft gepubliceerd als “Our Elder Brothers Return: A History in Books”. Hij is al vanaf het begin betrokken bij Share International, een wereldwijd netwerk van groepen rond de Britse esotericus Benjamin Creme als belangrijkste bron van informatie over de terugkeer van de Wereldleraar en de Meesters van Wijsheid nu, aan het begin van een nieuwe kosmische cyclus.
Gerard Aartsen (1957) heeft het getuigschrift Master of Education, behaald aan de Hogeschool van Amsterdam, waar hij sinds 2001 als docent werkzaam is aan de lerarenopleiding.

Dus luister vanavond om 21:00 uur op Finding Voices Radio.


Geen opmerkingen :

Een reactie posten