vrijdag 29 januari 2016

ONGELOOFLIJK, MAAR WAAR, NEDERLAND DOET MEE AAN WO3!

Wij hebben van WO2 weinig geleerd. De Nederlandse Regering doet nu precies hetzelfde als wat Hitler in 1940 deed. De Syrische president Assad heeft ons land nog nooit enig kwaad gedaan en toch vindt “de regering” het een goede zaak is dat ook “wij” in Syrië gaan bombarderen! De Syrische overheid heeft Nederland niet uitgenodigd om daar bommen te gaan gooien, nee, het land van koning Willy doet dit op verzoek van Amerika. En omdat Nederland wordt geleid door gekochte politici staat een verzoek van Amerika gelijk aan een opdracht. Zo voert onze overheid de wil van de bevolking uit. Zij zijn de volksvertegenwoordigers, dus klaarblijkelijk is dit wat het volk wil. Kennelijk wil het volk dat wij bij Syrië doen wat een Hitler bij ons deed in 1940. Onuitgenodigd met militair materieel de grenzen van een soeverein land oversteken met het doel daar doden en gewonden te veroorzaken. Dit heeft in het geheel niets meer met recht en/of rechtstaat te maken, maar alles met eersteklas schurkenstreken in opdracht van Wall Street. De gaspijplijn uit Qatar zal er komen, links- of rechtsom en dus moet Assad verdwijnen.
Welkom in Nederland anno 2016, de politiestaat die met de dag angstaanjagender wordt……..!


Sette Vriesema

23 Maart Maan Orakel bij Sundancer te Zwijndrecht

Maan Orakel
Datum: 23 Maart 2016
Begintijd: 20.00
Eindtijd: 22.00
Locatie: Sundancer in Zwijndrecht

Prijs: EUR 20,00

“Het antwoord op deze vraag weten alleen de Goden”, wordt er vaak gezegd. Maar heb je daadwerkelijk wel eens je vragen aan hen gesteld? Heb je je dit altijd al eens willen doen? Dan krijg je nu de gelegenheid!

Door Ina Custers van Bergen

Het Maanorakel is een evenement waarbij de Maangodin wordt opgeroepen. Als zij verschijnt, deelt ze haar kracht, liefde en wijsheid met ons. Via de oeroude methode van het Mysterie-ritueel wordt de Maangodin opgeroepen. Hiervoor wordt de ruimte in een tijdelijke tempel verandert. Via van geleide visualisaties kom je in een imaginaire werkelijkheid terecht. Dan verschijnt de Maangodin! Zij gaat antwoorden geven op de vragen die voor haar zijn neergelegd.

Het was alsof ik een sprookje terecht kwam, maar toen bleek het allemaal écht te zijn! Het ritueel was betoverend, de sfeer hartverwarmend, de ervaring was een complete verrassing. De antwoorden kwamen op een manier die ik nog nooit eerder had ervaren. Niet alleen tijdens de avond zelf, maar ook in de dagen na het ritueel kreeg ik onverwachte betekenisvolle dromen en plotselinge inzichten werden aan mij geopenbaard. Ik had nooit gedacht dat dit mogelijk is, en dat ík dit zou kunnen ervaren!
Robin van Gelderen

Op deze avond krijgt iedereen de gelegenheid om antwoorden op levensvragen te krijgen. Je kunt tot 24 uur van tevoren je belangrijke vragen, samen met een korte omschrijving naar Ina mailen, vergezeld van een pasfoto. Op de avond zelf worden de vragen anoniem aan de Maangodin voorgelegd en  zullen de antwoorden worden doorgegeven.

Aarzel niet en meld je gelijk aan: op 23 Maart is het volle maan. We komen dan om 20.00 uur bij elkaar bij Sundancer, Stationsweg 43 in Zwijndrecht.

Zaal open vanaf 19.30 uur
Aanvang 20.00 uur
Einde + 22.00 uur
Entree € 20,00.

Aanmelding en vraag doormailen:  info@templeofstarlight.nl.

woensdag 27 januari 2016

Nucleaire aanslag van achter de computer

Meer dan de helft van de landen met nucleaire wapens of reactoren haalt geen voldoende voor hun beveiliging. Veel installaties en opslagplaatsen zijn kwetsbaar voor cyberaanvallen. Dat zijn de harde conclusies die het Nucleaire Dreiging Initiatief (NTI) in hun rapport over nucleaire veiligheid publiceerde.
MAARTEN VISSCHER . 26 JANUARI 2016
Kernwapens zijn terug van weggeweest. De grensconflicten tussen Pakistan, India en China leiden tot een wapenwedloop die ernstige gevolgen kan hebben, zo stelt het Clingendael Instituut. In een domino effect versterken India en Pakistan hun nucleaire arsenaal. India wil zich bewapenen tegen China, dat geavanceerdere kernwapens heeft. Pakistan ziet de ontwikkeling van Indiase kernwapens als een bedreiging en breidt als gevolg hiervan zelf ook uit. Verwacht wordt dat de Pakistaanse voorraad de komende vijf jaar van 130 naar 200 kernbommen groeit.

woensdag 13 januari 2016

21:00 From the Unseen Worlds met Karin Hogenboom van "Volzicht" en Jeroen Ghuijs

21:00 22:30 From the Unseen Worlds met Karin Hogenboom
Presentatie Jeroen Ghuijs
Gast Karin Hogenboom
Even voorstellen, ik heet Karin Hogenboom en ben sinds maart 2010 eigenaar van VolZicht. Een aantal jaren daarvoor was mijn eigen ontdekkingstocht naar goed ziengestart. Bijna dertig jaar had ik een bril of lenzen gedragen. Te stoppen met het dragen van lenzen en brillen was een van de beste beslissingen die ik ooit heb genomen. Door geen bril meer te dragen en ontspanningsoefeningen te gaan doen voor mijn ogen, kreeg ik veel meer rust en ruimte in mijn leven. Ik ging meer zien dan ik met bril ooit heb gedaan en kwam erachter dat goed zien heel divers is. Je kunt goedscherp zien, maar je kunt ook mooie kleuren en diepte  goed zien.

Naast goed zien kreeg ik veel in inzicht in ogen. Ik kwam in een ware ontdekkingstocht terecht naar mezelf en het leven. Ik ontdekte veel over de relatie tussen ogen en het lichaam, ogen en de geest en ogen en de ziel. Ogen zijn misschien wel de belangrijkste zintuigen die het innerlijke en het uiterlijke leven met elkaar verbinden. Ik heb een paar mooie cursussen ontwikkeld waarin ik mensen mee neem in hun ontdekkingstocht naar ogen en goed zien. Ik doe dit met veel liefde, enthousiasme en plezier.

Ben je benieuwd luister vanavond dan om 21:00 naar From the Unseen Worlds 


En natuurlijk ook te beluisteren via

http://www.findingvoicesradio.com/
http://tinyurl.com/tunein-finding-voices
http://www.united-lightworkers.be/
http://www.goldenawareness.net/
http://finding-voices.blogspot.nl/

Er is ook een live chat ter ondersteuning van de programma's voor interactief contact met de programmamakers.

Chatbox meld je eenmalig aan ivm jouw en onze privacy

woensdag 6 januari 2016

Er gebeurt iets buitengewoon in de wereld.


We hebben het ons nog niet gerealiseerd dat er iets buitengewoon aan het gebeuren is.
Enkele maanden geleden heb ik me bevrijd van de samenleving. Ik heb me bevrijd van gehechtheid en angst die me opsloot in het systeem.
Sindsdien ben ik de wereld beginnen zien vanuit een andere perspectief. Het perspectief dat alles verandert en waarvan de meesten onder ons zich nog niet bewust van zijn.
Waarom is de wereld aan het veranderen? In deze post zal ik de redenen oplijsten die me dit doen geloven:

dinsdag 5 januari 2016

Duitsland ruimt windmolens op .Recyclage windmolens peperduur


Duitsland is altijd een voorloper geweest wat betreft hernieuwbare energie. De miljarden aan subsidies die de sector heeft ontvangen maakt dat het land vol staat met windmolens, zonnepanelen en zonneboilers. Maar al die groene bouwwoede eist nu zijn tol.
Het land begon in de jaren ’90 overal windmolens neer te planten en nu telt Duitsland 25.000 windturbines. Helaas zijn vele van deze constructies zo oud dat ze niet meer rendabel zijn.
Het probleem is niet dat ze niet meer functioneren, of uit elkaar vallen. Ze kunnen gemakkelijk gerepareerd worden.
Problematischer is dat de elektriciteit die een windturbine na haar 20ste verjaardag genereert niet meer gesubsidieerd wordt. Het ‘gegarandeerd tarief’ voor windenergie valt weg en de windmolens kosten meer dan ze opbrengen.
Dat groene energie nog een hele weg af te leggen heeft voor het rendabel is vergeten de politiek correcte media. Één ding waar bijna nooit rekening mee gehouden wordt is bijvoorbeeld de recyclagekost.

vrijdag 1 januari 2016

Agnihotra - Healing fire from the ancient science of Ayurveda

What is Agnihotra?

Agnihotra, a simple healing fire from the ancient science of Ayurveda, is the antidote for all the problems we have created for ourselves and for the whole of Nature.

Agnihotra is a process of purifying the atmosphere through a specially prepared fire. It is the smallest and basic Yajnya or Homa (Sanskrit terms for healing Fires).