woensdag 7 oktober 2015

In conclaaf Live bij Sundancer te Zwijndrecht, met Luca van Dinter over de soevereine mens.

De Soevereine Mens – Hoe een Burger Service Nummer levend wordt en iedere Staatsburger een Vrij Mens kan zijn… – robert; boerman en luca; van dinter 

We schrijven 30 juni 2010, bij het Internationaal Strafhof in Den Haag, waar co-auteur luca; van dinter onrechtmatig gearresteerd wordt na het indienen van de strafaangifte tegen de Staat der Nederlanden voor haar betrokkenheid bij chemtrails.
De opsluiting als bevlogen idealist in een politiecel is het beginpunt van een juridische speurtocht naar de weerbaarheid van een burger tegen een soms meedogenloze Staat. Bij het ontwarren van de puzzel wordt duidelijk dat al na de vernietiging van de Bataafsche Republiek met haar Grondwet voor het Vrije Nederlandse Volk (1798) door achtereenvolgens Napoleon en na diens nederlaag bij Waterloo door het Verdrag van Parijs (1815), de mens gegijzeld wordt binnen het Nederlandse wetssysteem. Mensen werd en wordt voorgespiegeld dat zij een Staatsburger met bijbehorend uniek BurgerServiceNummer “ZIJN” in plaats van een Mens.
In de juridische procedures om de Mens weer vrij te maken van deze eenzijdig opgelegde onvrijheid ontmoeten de auteurs elkaar en gaan samen een boeiende en leerzame weg naar wat juridisch “soevereiniteit“ heet, maar in de volksmond “de Vrije Mens” genoemd wordt. In wat nu een eerste deel is van de nog steeds voortgaande weg, schetsen zij de kenmerken van dit wetssysteem en haar hardnekkige pogingen om mensen onbewust te houden. Het boek biedt handvatten voor iedere lezer om ook (een deel) van deze weg naar vrijheid te gaan.

Wil je er bij zijn? Stuur dan even een mailtje naar info@findingvoicesradio.com

In het vervolg In Conclaaf op Locatie in Zwijndrecht en mét publiek, toegang is gratis dus wie er bij willen zijn gelieve dit wel even schriftelijk te melden via mail op info@findingvoicesradio.nl je krijgt dan een persoonlijke uitnodiging voor dit evenement.
Sundancer beschikt over ruime eigen parkeergelegenheid en ligt tegenover het Station Zwijndrecht dus makkelijk bereikbaar én gratis parkeren voor iedereen.

En natuurlijk ook te beluisteren via

http://www.findingvoicesradio.com/
http://tinyurl.com/tunein-finding-voices
http://www.united-lightworkers.be/
http://www.goldenawareness.net/
http://finding-voices.blogspot.nl/

Geen opmerkingen :

Een reactie posten