woensdag 17 februari 2016

V&D ter ziele, 8000 gezinnen zonder toekomst !!!!

'Oppoetsen V&D had geen toekomst meer ???'

Dit is natuurlijk helemaal niet waar, ten eerste is V&D natuurlijk te prooi gevallen aan speculanten waardoor er sowieso niets meer te investeren voor vernieuwing was
Maar wat mij steekt is wie het lef heeft gehad om de laatste pennestreek onder de ondergang van 8000 toegewijde personeelsleden te plaatsen, en ten tweede hebben we ons als bevolking laten leiden door de nieuwe trend Internetwinkels waar alleen voor de uitbaters nog wat te verdienen valt en ons goedkoop materiaal kan leveren omdat er nauwelijks personeel of vakkundige ondersteuning is.
Willen we precies weten hoe iets werkt gaan we wel even in een willekeurige winkel informeren.


Veel mensen hebben nagenoeg hun hele leven klaar gestaan voor hun baas waarvan ze niet eens meer wisten wie dat was,, die hebben ook nauwelijks meer een nieuwe kans op de arbeidsmarkt in verband met leeftijd , vast geroest in een arbeidscultuur waar niemand iets mee kan, geen enkele ervaring met modern ondernemerschap en zo kunnen we er nog wel wat noemen.

De overheid heb ik geen enkele poging zien ondernemen om 8000 mensen van de ondergang te zien redden, ze hielden zich liever bezig met de miljarden verslindende opvang van vluchtelingen waarbij de nieuwe werkelozen netjes bij aan mogen sluiten.
Let op ik wil hier géén discussie over vluchtelingen van maken, integendeel.

Maar.... wordt het zo onderhand niet eens tijd dat WIJ medemensen en mede slachtoffers "ja wie niet komt nog aan de beurt geloof me" een halt roepen aan het wel en wee van deze maatschappij?

Het is blijkbaar makkelijker en lucratiever om banken er bovenop te helpen dan het leven van 8000 gezinnen  te redden, die ook verder betaald moeten worden met een uitkering en later bijstand die uiteindelijk onder het sociaal minimum terecht komen en ook alleen maar niet werkende lastige luie uitkeringstrekkers zijn?

Wordt het niet eens tijd dat we onze overheid een HALT toe roepen en naar huis sturen, zonder wachtgeld vanwege de nu al minimaal 8 jaar durende wanprestaties?

Die overheid die niets doet dan letterlijk miljarden over de balk gooit en of laat verdwijnen in een gat waar niemand de opening van vind?

Die overheid die achteloos weg komt met leugens over slecht presterende ICTers in een tijdperk waar niets meer verloren gaat van onze privegegevens, maar wel afhangt van kwijtrakende bonnetjes en toevallige telefoonstoringen?
Is het niet zo dat alle overheids systemen redundant zijn of zouden moeten zijn?

Een overheid die alle overheidsdienaren tapt omdat ze zichzelf niet eens vertrouwen behalve als er iets weggemoffeld moet worden?

Ik ben er zo zachtjesaan klaar mee , ik hoop jullie ook, diegene die denkt momenteel nog veilig te zitten weten ook wel beter, 50 % van de werkende Nederlanders hebben op het moment een of andere vorm van loonbeslag, denk daar maar eens over na, de rest van jullie volgt nog.....

© Jeroen Ghuijs

1 opmerking :

  1. Kunnen deze arme mensen niet een poosje naar Oekraïne? Krijgen ze misschien ook wel 3450 euro mee!

    BeantwoordenVerwijderen