maandag 18 april 2016

Mind control: Big Pharma, illuminati en wat kun jij er tegen doen

vaccines
Dit artikel gaat over -zoals ik het zie- één van de belangrijkste thema’s en al helemaal van dit moment. Wij van de alternatieve media waarschuwen uiteraard al veel langer via allerlei artikelen en nieuwsfeiten voor de situatie waar we ons in bevinden, maar zoals vele lezers hier beseffen, begint het een kritiek punt te naderen. Daarom heb ik het nodige vertaald uit het Engels en ik zou oprecht wensen dat ‘iedereen‘ dit zou lezen om te begrijpen waar we mee te maken hebben en vooral ‘hoe’ we dat kunnen doorbreken. Alleen dán is het snel gebeurd met de club duistere machthebbers die de hele wereld in hun greep hebben.
Hoe verbaasd was ik dan vanmorgen ook dat het NRC in NRC-next (mainstream media) een artikel heeft gewijd aan het gevaar van een mogelijk “opkomend fascisme 2.0”, in verband met het installeren, o.a. in Amsterdam, van ‘slimme lantarenpalen’, die kunnen afluisteren en zelfs uiteraard gedrag kunnen manipuleren en beïnvloeden. Hetgeen overigens nu al gebeurt met smartphones, billboards, kleuren, etc.  Zie het artikel hier op de Finding Voices Radio-site. Morgenavond (zondag tussen 21.00 – 23,00 uur) gaan we het daar uitgebreid over hebben met o.a. Janneke Monshouwer.
Hoe mind control werkt heb ik al vele malen beschreven, zoals onlangs in het artikel over transhumanisme waar ik -als je doorleest- ook weer naar verwijs. Dus dat laat ik nu even achterwege.
Dat Big Pharma hieraan fors meewerkt met o.a. vaccinaties is ook onderhand genoegzaam bekend. Onlangs schreef Guido van Want-to-know er een artikel over.
Een schokkende bekentenis door de redacteur van een van ’s werelds meest gerespecteerde medische tijdschriften, The Lancet, is bijna helemaal genegeerd door de mainstream media. Hoofdredacteur Dr. Richard Horton van dit tijdschrift, heeft niet lang geleden de verklaring gepubliceerd dat een ontstellende hoeveelheid medisch onderzoek op zijn best gezegd, zéér onbetrouwbaar is, zo niet compleet bedrog… Tja en dat wordt dan niet massaal door de massa-media gezien als een revolutionair artikel uit een gerenommeerd medisch-wetenschappelijk tijdschrift.
Zie hier het hele artikel op Want-to-know.
Afgelopen vrijdag werd ik opgeschrikt door een bericht in de Leeuwarder Courant dat er twaalfduizend kinderen in Friesland vaccins-drawingworden gevaccineerd met de DTP en BMR-prik als herhaling van hun eerdere vaccinaties. Mijn hemel, ik was er helemaal beroerd van. Er wordt zoveel bewijsmateriaal verdoezeld en zelfs filmacteur Robert de Niro is onlangs ‘bedreigd’ door de farmaceutische industrie dat hij zijn film ‘Vaxxed’ moest terugtrekken van het Tribeca filmfestival. Deze documentaire toont aan dat er wel degelijk een link is tussen de BMR-prik en autisme, iets wat de farmaceutische industrie al heel lang weet en ze hebben zelfs schadevergoedingen moeten betalen aan ouders die hun kind direct na de vaccinatie op slag zagen veranderen en autistisch zagen worden. Wie oh wie uit het medische werkveld gaan hier iets aan doen en werkelijk onderzoek plegen naar dit soort vergrijpen?
Onlangs schreef James Corbett een artikel over Johnson & Johnson en hun kankerverwekkende baby-talkpoeder (waar asbest in zit) en waar ze van op de hoogte waren zoals bleek uit een interne memo. In 1997 huurden ze een consultant in om dit onderzoek te evalueren en ze ontvingen een vernietigende memo van hem.
James Corbett schrijft hierover in zijn artikel (Everything Is Super Swell At Johnson & Johnson, Folks! (Just Don’t Mention The Baby Powder Cancer):
En ja, hier is de brief uit 1997 van die externe consultant die J & J inhuurde om hun talk/kanker onderzoek te evalueren. Het rapport dat uithaalt naar dit onderzoek en aantoont hoe er consistent wordt geprobeerd om het risico op eierstok-kanker door talkpoeder te verminderen en toe te dekken. Maar kijk naar de zonnige kant! Johnson & Johnson heeft toen de formaldehyde uit hun shampoos gehaald toen dat kankerverwekkend bleek te zijn. Maar ze hebben geen plannen om dat met talkpoeder te doen! Op dit moment!  
Hoeveel boetes ze in de afgelopen jaren hebben betaald aan allerlei soorten medische schade, met een totaal van meer dan vijf miljard in de afgelopen drie jaar mag de pret niet drukken!
mindcontrolWhatever, alles wordt uit de kast getrokken om de bevolking te manipuleren en te indoctrineren, zoniet te programmeren. En juist hierover gaan we het hebben in ‘Gewoon-nieuws Radio’ zondagavond en ook daarom heb ik een lang -maar zeker belangrijk en noodzakelijk- artikel vertaald en geschreven wat hopelijk vele (en liefst álle) ogen doet openen.
Lees alsjeblieft dat artikel (inclusief twee korte video’s die ik heb vertaald en ondertiteld) door op de link te klikken: Het begrijpen van Mind control
Ik zou zeggen, goed lezen en vooral delen. Het kan veel mensen helpen om uit de machtsgreep te komen die nu steeds strakker wordt aangetrokken en dat is niet de samenleving zoals we die willen en zoals deze ooit bedoeld was.

Geen opmerkingen :

Een reactie posten